» » De zomermode van 2014

De zomermode van 2014

Geplaatst in: Mode | 0

Fashion 2014
De zomer is volop in gang. De tijd om lekker te genieten van het mooie weer en het lekkere eten. Voor passion-4-fashion is dit juist een goed moment om te kijken wat in de zomer van 2014 populair is. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen dat we een uitstekend en warme zomer hebben tot nu toe. Dit is een belangrijke vaststelling, aangezien als het een koudere zomer is er automatisch kleding die meer bedekkend is populairder wordt. Jurkjes zijn ook in 2014 weer erg popualair. Strepen zijn weer helemaal in. Kleuren zoals wit zwart zie je vaak terug, maar ook kleuren zoals oranje. Motiefjes in de kleding kan ook weer helemaal, zoals een bloemenmotief kan prima. Voor de schoenen zijn halfhoge hakken erg hip.

Voor de mannen geldt dat minder uitgesproken kleuren in zijn. Kleuren zoals wit, blauw worden veel teruggevonden in de kleding van de modeontwerpers. Wat betreft de korte broeken, zijn deze erg kort dit jaar. Dus niet broeken over de knie, maar juist daar boven.

Wat ook in 2014 opvalt dat de pilotenbrillen aan populariteit hebben ingeboet. Qua brillen lijkt nog wel steeds groter is beter de trend te zijn. Voor de vrouwen geldt dit ook, maar hier mogen de brillen ook nog iets meer uitgesproken te zijn. Wij van passion-4-fashion zijn wel content met het huidig modebeeld! Wij zijn beniewd wat het najaar van 2014 de World of Fashion gaat brengen.