» » Trendy laarzen

Trendy laarzen

Geplaatst in: Laarzen | 0

laarzenNadat laarzen een tijdje minder populair waren worden ze weer steeds populairder. In dit artikel zullen de laatste trends worden besproken.

Hoe gekker hoe beter, dat lijkt een trend te zijn voor de laatste jaren. Kitcherige diamantjes of zilverachtige materialen kunnen prima in een laars tegenwoordig. Ook laarzen waarin de hak overloopt in de laars is ook een trend die prima kan anno 2014. Ben je een vrouw die houdt van gezien worden dan is Ash en Supertrash een merk waar je zeker de collectie van moet bekijken.

Ook stijlvolle en een rustige is nog steeds populair. Deze type laarzen zijn eigenlijk tijdloos. Dit is ook misschien niet gek, gezien je niet met markante laarzen op bijvoorbeeld het werk kunt komen. Sommige gelegenheden lenen zich er gewoon niet voor. Ben je opzoek naar dit soort type laarzen dan zijn er vele merken waarbij je kunt slagen. Michael Kors of Via Vai laarzen zijn met uitstek merken waarbij je dit soort type laarzen kunt vinden. Deze laarzen zitten wel in het duurdere segment. Wil je goedkopere, maar stijlvolle laarzen dan zou je ook een kijkje kunnen nemen bij Supertrash. Deze hebben een zakelijk lijn, maar ook een meer uitgesproken lijn. Ga je naar een goedkoper merk zoals Supertrash dan zul je wel wat aan kwaliteit van de schoen inleveren. Dit betekent dus ook een minder lange levensduur.

De laatste type die in dit artikelen worden besproken zijn de warme winter laarzen. Van dit type heb je  de vachtlaarzen, deze vind je met name bij UGG. Naast UGG heb je ook Shabbies laarzen. Deze laarzen hebben ook vaak een soort van wol in de binnenkant van de schoen. Deze materialen zorgen dat je voeten optimaal warm blijven, ook in winterse temperaturen.

Er is dus genoeg te kiezen. Welke type laars voor jou het beste is, neem een kijkje op laarzen-shop. Hier kun je de gehele collectie bekijken van alle laarzen merken.