» » Houd je voeten warm deze winter met Blackstone schoenen

Houd je voeten warm deze winter met Blackstone schoenen

Geplaatst in: Schoenen | 0

Ben je op zoek naar een paar stoere schoenen voor de winter? Misschien heb je weleens van het merk Blackstone gehoord. Als je een beetje bekend bent met mode zal het in ieder geval geen onbekende naam voor je zijn.

Waar zijn Blackstone schoenen voor gemaakt?

De schoenen en laarzen van Blackstone zijn perfect voor de herfst en de winter, omdat ze bijzonder warm zijn door het gebruik van premium materialen als schapenvacht. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over koude voeten dit najaar. Wel zo prettig natuurlijk voor als er nog wat sneeuw gaat vallen.

Laarzen met pit

Zowel voor kinderen, vrouwen, als voor mannen heeft Blackstone een zeer uitgebreide collectie schoenen en laarzen. De laarzen worden gekenmerkt door de opvallende Blackstone look.

Wat is de Blackstone look dan?

De schoenen en laarzen van Blackstone hebben een vrijwel altijd een lekkere ruige uitstraling en worden daarom vaak omschreven als erg stoer of pittig. Nieuw in de collectie: Mountain Boots

Nieuw in de collectie van Backstone zijn de zogeheten Mountain Boots.

Nu zul je denken, dat zijn schoenen om bergen mee te beklimmen. Dat kan, maar deze schoenen zijn eigenlijk iets meer trendy dan de gebruikelijke laarzen van Blackstone. Ook zijn de schoenen voorzien van een zool met antislip profiel. Je blijft dus altijd stevig op je benen staan met dit type schoen.

Omdat de Mountain Boots erg trendy ogen door hun strakke en minimalistische design kun je ze erg goed combineren met vrijwel iedere outfit. Een must have daarom voor de fashionliefhebber.

Tot slot: Ben je dus op zoek naar een paar stevige schoenen of laarzen die je deze winter zonder problemen kunt dragen, en die zowel je voeten warm houden tijdens de koude dagen als je een stoere look geven, neem dan zeker een kijkje in de collectie van Blackstone.